fbpx

OC1500 IPARI TELJESÍTMÉNYŰ OZONCLEAN TECHNOLÓGIA, MÁR A LAKOSSÁG RÉSZÉRE IS!

EU származású, NEM TÁVOLKELETI GYÁRTÁSÚ!!!
A berendezés megfelel az UL, FCC és CSA szabványoknak!!!!

Az OC1500 egy természetes tisztítógép, a teljesítménye alapján a termékosztály globális vezetője. Ez egy robusztus és teljesen mobil ózongenerátor, amelyet az egészségügyi, biztonsági és háztartási szakterületen szakemberek használnak. Használható a helyiségek fertőtlenítésére a szerves vegyületek - például füst, penész, penész, élelmiszerek és szennyvíz - szagának gyors és teljes kiküszöbölésére.

Az OC1500 természetes tisztítógép, egy egyedülállóan szabadalmaztatott, kettős dielektromos kisülési technológiát alkalmaz, az iparágban vezető teljesítményt produkáló ózontermelés elérésére, amely 15.000 mg/h (normál átlagos levegő körülmények között). Ez a magas ózonszint különösen hatékony, ingatlan helyiségek, közösségi terek, szállodák, egészségügyi intézmények és irodai környezetek kezelésére, ahol a már hagyományos levegő-helyreállítási módszerek nem hatékonyak.

Biztonságos kikapcsolási ciklus

Az OC1500 aktiválási ciklust és teljesen automatizált deaktiválási ciklust is tartalmaz. Ez a deaktivációs ciklus gyorsan megtisztítja az ózon egy részét, minimalizálva ezzel a levegőkezelés elvégzéséhez szükséges időt. Az OC1500 megfelel az UL, FCC és CSA szabványoknak.

Tipikus alkalmazások

Az OC1500 tipikus alkalmazásai közé tartozik a szállodai és éttermi felhasználás a dohányfüsttel vagy más anyaggal szennyezett helyiségből származó szagok eltávolítására, valamint a rendezvénytermekben, a szemetet tároló helyiségekben és az ingatlan felújítási utáni szagok eltávolítására. Az egészségügyi szakemberek az OC1500-at használják a fertőzések leküzdésére, valamint a friss környezet fenntartására.

Felhasználási folyamat

Az OC1500 ózon kijuttatásához először az embereket, háziállatokat és növényeket el kell eltávolítani a zárt területről. Az OC1500-t ezután a beépített digitális billentyűzettel lehet elindítani, a szoba méretének és kezelési idejének kiválasztásával, amely 5 perctől 48 óráig lehetséges paraméterezni. Az OC1500 bekapcsolásakor a villogó sárga lámpa egy percig figyelmezteti a kezelőt, hogy távozzon a helyiségből, mielőtt az ózonképződés megkezdődik. Amikor az ózonképződés elindul, a zümmögő 10 hangjelzést hall. A kezelés befejezése után, beleértve az ózon dezaktiválási ciklust, az OC1500 hangjelző ismét megszólal és a villogó fény kialszik. A deaktiválási ciklus eltávolítja a maradék ózont, és a területet újra használatba lehet venni.

!!! A berendezés megfelel az UL, FCC és CSA szabványoknak!!!!

Figyelem!

Az OC1500 készüléket csak üres helyekben szabad használni, az üzemeltetési kézikönyvvel összhangban.

Biztonsági szolgáltatások

A kulcskapcsoló az illetéktelen használat megakadályozására szolgál

Kézi megszakító

Nagy intenzitású villogó fényjelző

Ciklus indítás / leállítás riasztás

Differenciál légnyomás-szabályozó automatikus kikapcsolással

További funkciók

Teljesen automatikus be- és kikapcsolási ciklusok

Ciklusidő 5 perc és 48 óra között

Vezérlés: digitális billentyűzet nagy háttérvilágítással, egyértelmű és könnyen érthető kezelői utasításokat ad

A szobaméret és a kezelési idő könnyű paraméterezése

Nagy kerekek a könnyű gördüléshez, nem hagynak nyomot maguk után

101,6 mm (4 ″) ózonkivezető csatorna a távoli területekre történő opcionális továbbításhozFOGYASZTÓI ÁR:

1.899.000 Ft

(az ár tartalmazza a 27%-os Áfa összegét!)