fbpx

OC700 NATURAL CLEANER, KÖZÉP TELJESÍTMÉNYŰ OZONCLEAN TECHNOLÓGIA A LAKOSSÁG RÉSZÉRE!

EU származású, NEM TÁVOLKELETI GYÁRTÁSÚ!!!
A berendezés megfelel az UL, FCC és CSA szabványoknak!!!!

Erőteljes és hordozható, nagyszerű kombináció. Az OC700 Natural Cleaner egy korszerű, kompakt és erős ózongenerátor, amely egyetlen gombnyomással helyreállítja a levegő minőségét. Mért mennyiségű ózont generál, egy olyan gázt, amely természetes módon elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és a szagokat, egyszerűen és gyorsan megtisztítva a levegőt.

A friss tiszta illatú levegő gyakran kritikus jelentőségű az üzleti életben, és az OC700 minden alkalommal tiszta környezetet fog biztosítani. Rugalmassága azt jelenti, hogy bármilyen üzleti vállalkozás vagy szervezet felhasználhatja, ahol a jó levegőminőség létfontosságú.

Nagy szerepet játszhat, hogy a szennyezett szolgáltatási helyiségek 15 percen belül visszatérjenek pl. egy-egy szolgáltatásba, ideálissá téve a felhasználásra pl. a szociális otthonokat, közösségi tereket, szállodákat, ahol a szagok gyors eltávolítása gyakran kulcsfontosságú.

Hordozhatósága azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen áthelyezhető a kezelést igénylő területekre, ezáltal ideális irodák, termek és mobilházak számára is. Valójában minden olyan beltéri területre, ahol szagprobléma van. Olcsóbb és hatékonyabb, mint a hagyományos légtisztító technológia, minden alkalommal friss levegőt biztosít.

Biztonságos és egyszerűen használható

Helyezze az OC700-at a kezelendő helyiségbe, kapcsolja be, válassza ki a kezelési időt és hagyja el a helyiséget - ilyen egyszerű.

Az OC700-nél bármilyen ciklusidőt is választott, az OC700 automatikusan előállítja az elvárt ózon mennyiséget, majd a beépített deaktiválási képességének felhasználásával megsemmisíti a maradék ózont, így a helyiségek azonnal újra használatba vehetők, miután a ciklusidő letelt.

Nincs több mesterséges légfrissítő, amely csak a kellemetlen szagokat fedi el, csak friss és tiszta levegő.

Tipikus alkalmazási területek

Az ózon elpusztítja az összes ismert szagot - a dohányzás, dohosság, főzés és festés során keletkezett szagok, az ózon megtámadja ezen szagokat és megszünteti. Gáz halmazállapota miatt bejuthat nehezen elérhető területekre, helyekre és különösen hatékony a kárpitos bútorok, szőnyegek és függönyökbe telepedett szagok esetén is.

Főbb jellemzők

Könnyen kezelhető nyomógomb kezelőpanel

5 teljesen automatizált be- és kikapcsolási ciklus:

15 perc, 30 perc, 45 perc, 60 perc, 120 perc.

Azonnali biztonsági leállító gomb

Beépített használati mérő (óra)

Könnyű alumínium konstrukció

A berendezés megfelel az UL, FCC és CSA szabványoknak.FOGYASZTÓI ÁR:

899.000 Ft

(az ár tartalmazza a 27%-os Áfa összegét!)